De 5 Kærlighedssprog

For knap 10 år siden læste jeg bogen De 5 kærlighedssprog med Gary Chapman, en bog der tog mig med storm og inspirerede til et fantastisk kærlighedsliv, både til mine børn, min kæreste og ikke mindst til mig selv.

Kort fortalt handler det om at der er et “sprog” vi føler os mest hjemme i, der hvor vi næres bedst, føler os elsket, set og mødt. De 5 sprog er : 🔶 Berøring 🔶 Tjenester 🔶 Anerkendende ord 🔶 Tid sammen 🔶 Gaver

Når du kender dit eget, kan du give det til dig selv, fortælle dit barn, din kæreste, forældre mm. og du vil opleve kommunikationen og kærligheden “glide lidt lettere”.

Det at være hjemme i sit kærlighedssprog gør at, du forstår dig selv på en ny måde, en ny og kærligere måde. Det at føle sig elsket, set og mødt, det, der giver et sug i maven når andre møder dig, det er noget ganske særligt. Du har garenteret prøvet det engang - engang hvor du blev helt varm indeni, du smeltede lidt, blev blød og ville ønske de minutter ikke holdt op. Der er du blevet mødt med dit kærlighedssprog. Jeg ved hvordan du kan opnå mange flere af disse stunder og vejen derhen er faktisk ret simpel og enkel.

Du ved hvad du skal gøre for at komme i balance, du ved også hvordan du finder ud af hvordan du bedst giver den til dine kære, barn, barnebarn, bonusbarn, forældre, kollega, kæreste mm.

Jeg har brugt det lige siden jeg læste bogen De 5 kærlighedssprog, begyndte straks at anvende det på mit arbejde, et botilbud for mennesker med en sindslidelse, både med borgere, kollegaer, ledelse, og de studerende blev undervist i det. Det gjorde at kommunikationen blev markant bedre, der kom en lethed og meget bedre forståelse for hinanden.

Idag holder jeg workshop i min kolonihave i Odense, kommer ud til veninde aftener, barselscafe, arbejdspladser, ja, det er kun fantasien der sætter grænser. Alle, der gerne vil have mere kærlighed ind i livet, er så velkommen til at kontakte mig. Jeg vil elske at dele og sprede kærligheden med dig !

Du er hjertelig velkommen

Kontakt mig på 28700292

Kærligst Kirsten

De

pexels-photo-816377.jpeg