Lær at tale, så du bliver forstået

Ofte bunder følelsen af utilstrækkelighed i, at vi har svært ved at kommunikere klart til vores relationer. Vi har svært ved at bede vores kæreste om det vi ønsker os af et parforhold eller generelt at udtrykke hvilke forventninger vi har til en given relation - om det så er med en kæreste, kollega, veninde eller forælder. De 5 kærlighedssprog er udgangspunktet til at forstå hvor din følelse af utilstrækkelighed stammer fra og så er de 5 kærlighedssprog et værktøj, som hjælper dig med at udtrykke hvad du ønsker og forventer dig af dine relationer. De 5 kærlighedssprog er en måde hvorpå du kan opnå mere balance i dit liv og gøre dine relationer mere ukomplicerede.
Når du hører termen ”De 5 Kærlighedssprog” rynker du muligvis lidt på næsen. Du synes måske, at det lyder en anelse for søgt og følelsestungt. Men i virkeligheden handler det i bund og grund om relationer og vores måde at håndtere disse på. Når du har opnået forståelse for dit eget kærlighedssprog og hvor din følelse af utilstrækkelighed stammer fra vil du opleve, at alle typer relationer såsom med din kæreste, ægtefælle, venner, forældre og kollegaer, vil synes langt mere trygge, ukomplicerede og ærlige. Du vil således blive i stand til at udleve dit fulde potentiale. Du vil opleve at du føler dig fuldt ud tilstrækkelig i den pågældende relation og du vil få meget mere kærlighed i dit liv, fordi du møder verden med åbne arme.

Vil du lære at mestre dit eget kærlighedssprog?

Hvis du har lyst til at begive dig ud på en personlig rejse og læringsproces, hvor du bliver i stand til at mestre dit eget kærlighedssprog og i sidste ende opnå en stærk følelse af harmoni og balance i dit liv og dine relationer, så står jeg klar til at guide dig. Med udgangspunkt i de 5 kærlighedssprog som metode, guider jeg dig igennem en nærværende proces, hvor vi sammen finder frem til den første gang hvor du oplevede at føle dig afvist, værdiløs, ikke elsket - utilstrækkelig. Jeg har nemt ved at snakke om og være i det, som er svært for dig og jeg møder dig på et anerkendende og nysgerrigt plan. Jeg er menneskekender af natur og kan få øje på det, som ligger imellem dine ord. Det er ofte i det usagte, at vi finder svarene. Jeg lærer dig at italesætte mellemregninger og det som vi har svært ved at bede om, i vores relationer, fordi frygten forhindrer os i at udtrykke os som vi ønsker.

Der er flere måde at møde mig:

Det kan foregå over telefonen, facetime eller zoom, og der er 100 kr i rabat på 1:1 sessioner og samtaler. Ved forløb aftaler vi rabatten.

I Odense:

Det er vigtigt for mig, at du føler dig velkommen, tryg og nærværende i processen. Derfor foregår sessionerne også i mit kolonihus, hvor energien og omgivelserne er rolige og varme.

I København:

Soul Fitness i det indre København. Et skønt hus der emmer af sjæl og nærvær. Jeg holder til der hver mandag i et dejligt lokale med tid til dig.

Er du klar til at få mere harmoni, balance og kærlighed i dit liv?

Bærer du rundt på en følelse af utilstrækkelighed?

Vores selvværd er en kompleks størrelse, og styrken på vores selvværd har enormt stor betydning for, hvordan vi lever vores liv. Det er svært at udleve sit fulde potentiale og møde verden med åbne arme, hvis ens selvværd er svækket og udmattet. Ofte bunder et dårligt selvværd i en følelse af utilstrækkelighed. Måske kender du det? Du føler dig forkert, misforstået, i ubalance eller værdiløs i dine relationer. Disse følelser er meget tunge at bære rundt på og ofte vil du måske føle et stik af skam oveni fordi du er overbevist om, at du er den eneste i verden, som bærer rundt på denne byrde. Derudover er du måske heller ikke i stand til at lokalisere hvor denne følelse stammer fra i første omgang, hvilket blot gør oplevelsen mere frustrerende og svær at håndtere. Men lad mig aflive disse overbevisninger for dig én gang for alle. Den følelse af utilstrækkelighed som du bærer rundt på er ganske normal, og den bor i alle mennesker i højere eller mindre grad. Følelsen er enormt trættende og kan forhindre dig i at udleve dit fulde potentiale og få den kærlighed i livet, som du ønsker og fortjener.

pexels-photo-816377.jpeg