Andre siger

Her kan du læse udtalelser og kærlige ord fra mine tidligere kunder.

 
Udtalelser efter 1:1 session : “Wow, jeg er blown away,” “Jeg er glad”
”Åh, en dejlig ro jeg har indeni”

”Det skulle alle prøve”

”Tænk, jeg skulle gå SÅ mange år og have den følelse, når jeg kan bruge 1 1/2 time hos dig og få SÅ megen indsigt, Wow”

”Vildt”
”Imponerende”

Kirsten er så skøn en sjæl! Jeg følte mig forstået og genkendt uden nogen form for fordømmelse- det i sig selv er jo fantastisk 🙏🥰 Hun hjalp mig med at huske på og gøre mig opmærksom på de historier, jeg har fortalt mig selv helt fra barnsben – om ikke at være god nok og føle mig utilstrækkelig. Samt hvilke mønstre jeg har, hvordan jeg får det når jeg ikke får opfyldt mit kærlighedssprog og hvorfor jeg altid har følt behov for at have kontrollen 😬🌼🧡

Jeg fik fat i mit indre barn som jeg fortalte at jeg nok skulle være der for og passe på, at alt det jeg søger er i mig selv! 😱🙌 Det er en vidunderlig følelse, at finde ens egen styrke og derigennem kan begynde at heale sig selv.
Alt jeg søger, har jeg selv! – What!? Men ja jeg mærker det tydeligt, og at gå derfra med den følelse, det er da fantastisk. 🌟💕Jeg er kærlighed, jeg er blidhed og jeg er ro- det er altid at finde i mig selv.
At Kirsten også tydeligt kunne se og mærke disse egenskaber hos mig, det var helt vildt dejligt og ret overvældende ✨🌻 🌸Jeg er på rette vej og mon ikke jeg engang for skabt mig min #kærlighedsgård? 😁 🌟🥰 Du skal i hvert fald have stor tak Kirsten! 🙏😘Jeg er uddannet psykoterapeut, og har derfor arbejdet rigtig meget med mig selv, så jeg var spændt på hvad jeg kunne få ud af én session hos Kirsten. Men Kirsten kan noget helt specielt og fortryllende. Med hendes terapiform og kærlighedssprog fik jeg set på et gammelt traume med helt nye briller. Et nyt perspektiv der har givet mig en forløsning og en indre ro.
Kirsten er en meget nærværende, tillidsvækkende og positiv person. Hun er inspirerende, lyttende og får stillet de rette spørgsmål – som skaber udvikling.
Jeg kan på det varmeste anbefale Kirsten.
Kathja Brandt

Det perspektiv og det lys du hjalp mig til at se min far i har virkelig gjort en stor forandring for mig. Jeg har hele tiden tænkt at han ”gjorde det bedste han kunne”, også selv om det for mig ikke var godt nok. Jeg er stadig der hvor jeg kunne ønske mig, at han havde mødt mig med nærvær og anerkendelse ikke med materielle gaver. Men det varmer mig at se det som hans kærlighedserklæringer, at han elskede mig og viste det på hans måde.

Du er virkelig dygtig med din terapiform og du har en super dejlig personlighed

Har haft en session hos Kirsten hvor jeg stiftede bekendtskab med kærlighedssproget og dens betydning for hvordan jeg interagere blandt andre mennesker og hvilken betydning det har for hvordan jeg møder andre mennesker - og jeg har igennem samtalen med Kirsten fået indblik i hvorfor jeg nogen gange lander hvor jeg gør og hvorfra det stammer at jeg nemt lander i at føle mig forkert. Efter sessionen hos Kirsten har jeg derfor fået en tro følgesvend i den viden og bevidsthed jeg tog med mig derfra.
Den viden og bevidsthed er i spil når jeg er sammen med mine store børn - når en gerne vil have vi bruger tid sammen, en anden af dem har brug for at blive værdsat og den tredie uddeler konstant krammer - Og sikke nemt det er blevet at være sammen med dem og på deres præmisser. I vores hverdag har det derfor gjort vores samvær meget nemmere og rigt på kærlighed.

Jeg har været til en 1:1 session hos Kirsten og ... Wauw!
Vi dykkede dybt ned i kærligheden til mig selv og kærlighed fra andre. Umiddelbart efter følte jeg mig tung, og det satte gang i en kraftig healing. 11 dage senere mødte jeg - og jeg overdriver ikke - min drømmemand! ❤️
Vi er blevet kærester, og der er bare den ene drøm efter den anden, der går i opfyldelse <3 Både ift. kærlighed og romantik, men også ting jeg altid har ønsket at have i mit liv. Eventyr, oplevelser, mål, rejser, tryghed, frihed og velvære.
Kirsten Hylleberg har helt særlige gaver, når det kommer til kærlighed, og jeg følte mig så forstået, accepteret og omgivet af kærlighed. ❤️

”Min session ved Kirsten var virkeligt en dejlig oplevelse, der om noget fik åbnet mine øjne for noget nyt i mig selv. Jeg mærkede pludseligt power i at stå i mig - ja faktisk bare ved at være mig. I den første fase med samtale sporede Kirsten sig lynhurtigt ind på kerne af et mønster, der går igen og igen i mine relationer, og så udfoldede vi ellers denne tematik. Her var Kirsten virkelig god til at spørge ind med nysgerrighed og se mit lys skinnende klart. Det føltes så trygt, at hun kunne guide mig til at se det. Hun lod mig både mærke det, der gjorde ondt, hvilket jeg aldrig ville kunne have gjort selv. Og hun guidede mig også til at stå i poweren. Og hold kæft, det var en vild oplevelse. Den mærker jeg stråleklart i mig endnu. Ja faktisk føler jeg, at jeg med det billede, har fået et greb om, hvordan jeg kan bryde mine mønstre og i stedet arbejde med mit fulde potentiale.”

Oplæg d. 1 December 2018

Jeg blev simpelhen så klog på mig selv til dit fantastiske oplæg 💜🌿💛

Værdsæt din kollega Oplæg d. 21. marts 2018

Tusind tak for en super god netværksaften i går! Vi var så heldige at en af de seje kvinder i netværket havde lyst til at holde oplæg omkring hendes professionelle passion - nemlig "De 5 kærlighedssprog". Endnu en gang tusind tak for en meget inspirerende oplæg Kirsten Hylleberg og for at give os et værktøj til at blive bedre til at værdsætte vores kollegaer, os selv og vores partnere! 

  Christina Merete Tvede Madsen Tusind tak for igår Kirsten! Du kan om nogen skabe en god og tryg stemning😊

 Carina Vigsø Nielsen Selv tak Kirsten - det var et meget inspirerende oplæg, der virkelig har givet stof til eftertanke og nogle værktøjer at arbejde med :)

 Sara Pernille H. Christiansen Selv tak, Kirsten! Det var virkelig spændende. Jeg glæder mig til at bruge nogle af værktøjerne både på arbejde og privat ❤

 Tak for en fantastisk berigende aften 🙏🏻