Hjertelig velkommen

Jeg bor i min kolonihave hele sommeren, er vild med naturen, stilheden, fuglefløjt & alle mine dejlige kroge hvor der er forskellige hængekøjer.

Det er som om jeg “skifter” indeni når jeg bor der, i min lejlighed trives jeg ikke med at have gæster, føler det lidt klaustrofobisk, i kolonihaven er jeg rigtig glad for at have gæster. Min drøm er at have forskellige temaer og tilbud i haven. Både for børn og voksne.

Eksempel for voksne der kommer i 5 timer, vi får frokost sammen, taler om stort og småt. Du vælger en hængekøje at hvile i, jeg gynger dig og derefter lækkert frugt og kaffe - the og lidt mere snak. En dag helt særligt til dig, en dag hvor du bliver forkælet.

For børn kunne det være en tur i en hængekøje, trampolin tur, eller noget helt tredie. Du kommer sammen med barnet og vi får lækkert snack, dit barn vælger trampolin eller hængekøje og vi taler derefter om børnenes 5 kærlighedhedssprog, det bliver også timer med forkælelse til både bar og voksen.

Jeg vil elske at se dig - byde dig velkommen i min have. Er det en regnvejrsdag vi mødes, har jeg pavilloner jeg sætter op, så aktiviteten kan foregå.

Er du blevet nysgerrig på ideen, er du meget velkomme til at kontakte mig. Også blot for at høre om det kunne være noget for dig. Skriv endelig en sms, besked på insta, eller facebook til mig og jeg ringer dig op. Tlf: 28700292