Velkommen til Hjertesprogs blog!

Velkommen til Hjertesprog, Inviter mere kærlighed ind 💛

Ved middagsbordet d. 2 december, sidder jeg med mine 2 voksne piger og deres kærester, vi taler om hvordan, vi ofte taler forbi hinanden, misforstår og hvordan vi som kvinder tænker og føler på en måde og hvordan mænd føler og tænker. Det kom der meget grin og genkendelse ud af, især den med at manden taler i telefon en 20 min. og kvinden efterfølgende spørger “hvordan gik det….? med håb om at høre detaljer fra samtalen og manden siger: “jeg skulle hilse”. Kvinden sidder og er ved at revne af nysgerrighed på at ville vide noget, diskutere, evaluere evt. dilemmaer.

Det fik mig til at tænke over hvor forskellige vi kvinder og mænd tænker. Vi kvinder “tror” vi ved hvordan manden tænker, det GØR VI IKKE. Det gav mig lysten til at skrive en bog, en bog om hverdags situationer, når vi misforstår hinanden. Jeg spurgte svigersønnerne og de sagde enstemmigt: vi har til de første 100 sider, “det er bare at starte fra en ende af”. På den måde blev bogen skabt - jeg vil skrive om hverdags situationer og give mine bud på, hvorfor de opstår og hvordan vi kan forstå hinanden på en ny måde.

Min nysgerrighed på kvinder og mænd er stor, hvordan vi reagerer forskelligt - jeg læser en del bøger og finder det SÅ interessant. Glæder mig til bogens komme.